FFI intézetigazgatói pályázat

2020.09.26.
FFI intézetigazgatói pályázat

www.kozigallas.hu felületen megjelent Földrajz- és Földtudományi Intézet intézetigazgatói álláshirdetésre egy fő pályázott, Dr. Harangi Szabolcs. A pályázati anyag ITT érhető el.

Dr. Harangi Szabolcs pályázatának véleményezése a következők szerint fog zajlani, hivatkozva a TTK Szervezeti és Működési Szabályzat 22 § 2. bekezdésében leírtakra:

 

"Az intézetigazgatói pályázatot az intézethez tartozó teljes munkaidőben foglalkoztatott, határozatlan időre kinevezett oktatók, kutatók, tanárok értekezlete véleményezi, mely az intézetben dolgozó közalkalmazottak számára nyilvános. Az Intézet oktatóinak-kutatóinak, tanárainak véleménynyilvánító szavazása akkor érvényes, ha azon a szavazásra jogosultak legalább 50%-a leadta szavazatát."

 

2020.09.29. (kedd) 14:00 összdolgozói Teams értekezlet

Az intézetigazgatói pályázat bemutatása, kérdésfeltevési- és hozzászólási lehetőség.

Az a kolléga, aki esetleg még nem használta a Teams felületet és részt kíván venni az összdolgozói értekezleten, legyen szíves bejelentkezni a Teamsbe a caesaros felhasználónevével, jelszavával, mert csak azt követően tudja a csoporthoz adni Mohr Emőke intézeti titkár. Bármely kérdés felmerülése esetén keressék Mohr Emőkét a tothemoke@caesar.elte.hu elérhetőségen.

2020.09.30. (szerda) 8:00-tól 2020.10.01. (csütörtök) 8:00-ig az intézethez tartozó teljes munkaidőben foglalkoztatott, határozatlan időre kinevezett oktatók, kutatók, tanárok részére létrehozott on-line titkos szavazás lebonyolítása

Erről az érintettek a hivatalos (@caesar, @ttk) e-mail címükre kapnak értesítést aznap, a szavazás indulásakor. A levél tartalmazni fog egy linket, melyre kattintva a felhasználó a szavazó felületre jut, ahol leadhatja szavazatát.

A próbaszavazás napja: 2020.09.29. (kedd) 8:00-tól 2020.09.29. 20:00-ig, erről külön értesítést küldünk.

Tisztelettel kérünk valamennyi érintett kollégát, hogy az érvényesség érdekében feltétlenül legyen szíves részt venni a szavazáson!